Ovenschotel met stoverij, puree en groenten

4Vlees60minPrint
Ingrediënten
  • kant-en-klare stoverij voor 4 personen
  • kant-en-klare puree voor 4 personen
  • 150 g diepvriesprei
  • 2 wortelen
  • 150 g diepvrieserwtjes
  • Spar boter
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
Recept

1. Snij met een dunschiller sliertjes van de wortel. Je hoeft de wortelen niet eerst te schillen.
2. Stoof de wortelsliertjes en prei kort aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
3. Doe de klaargemaakte stoverij in een ovenschotel.
4. Leg de gestoofde wortel, prei en diepvrieserwtjes op de stoverij.
5. Strijk nu de kant-en-klare puree over de groenten.
6. Leg een paar klontjes boter op de puree en strooi de gemalen kaas erover.
7. Bak in de oven op 180°C gedurende 20 à 25 min, tot de ovenschotel gaat pruttelen en de puree een bruin krokant korstje krijgt.

< naar recepten