Chicken Alfredo lasagne

Chicken Alfredo lasagne

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid de kippenreepjes met de kippenkruiden en meng goed. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan en bak de kippenreepjes mooi bruin. Zet apart en bewaar de pan voor de saus.

  2. Saus

    Pel de sjalot en look. Snipper alles fijn.

  3. Verhit indien nodig wat extra olijfolie in de bakpan van de kip.

  4. Bak de sjalot en look glazig. Roer de bloem erdoor. Blus met de gevogeltefond en room en laat inkoken tot ½.

  5. Rasp de Parmezaanse kaas fijn en roer de verse kaas en 100 g Parmezaanse kaas met een klopper door de saus, kruid met zwarte peper en zout.

  6. Verwarm de oven voor op 200°C.

  7. Vulling

    snipper de spinazie, basilicum en oreganoblaadjes fijn en meng met de ricotta. Snij de mozzarella in blokjes en roer door de ricotta. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Vet een ovenschotel met boter in.

  9. Halveer de lasagnevellen in de lengte. Leg op de korte kant van elk vel wat van de ricottavulling en verdeel de kip erover. Rol op. Leg de rolletjes naast elkaar in de ovenschotel. Giet de saus erover en bestrooi met de overige Parmezaanse kaas.

  10. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.