Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snij fijn. Stoof aan in wat olijfolie.

  2. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met peper, zout en lookpoeder.

  3. Giet de passata erbij, voeg de suikerklontjes, een kippenbouillonblokje, gedroogde basilicum en peterselie toe.

  4. Laat de saus 30 min op een zacht vuur pruttelen.

  5. Voeg de champignons toe en laat nog eens 30 min verder pruttelen op het zacht vuur.

  6. Verwarm de oven voor op 210°C.

  7. Als de saus klaar is, vul de schotel. Start met een laagje saus, bedek met de lasagnevellen en opnieuw een laagje saus. Verdeel er vervolgens een deel van de mozzarella, Parmezaanse kaas en een beetje van de bechamelsaus over.

  8. Bedek met lasagnevellen en herhaal stap 7 nog 3 tot 4 keer tot de schotel gevuld is.

  9. Eindig met Parmezaanse kaas, geraspte mozzarella en de rest van de bechamelsaus.

  10. Bak 40 min in de voorverwarmde oven.