Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Was de butternut en snij in Verwijder de pitten. Leg met de bolle kant naar boven op een ovenplaat met bakpapier.
-
Zet 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Rits de blaadjes van de rozemarijn en snipper fijn.
-
Haal de pompoen na gaartijd uit de oven en verwijder de schil.
-
Mix het vruchtvlees met de room en rozemarijn tot een smeuïge puree. Kruid met zout en piment d’espelette.
-
Pel de ui en snipper fijn. Verwijder de zaadjes en steel van de chilipeper en snipper fijn.
-
Smelt wat boter in een bakpan. Bak het gehakt rul.
-
Laat de ui, ansjovisfilets, chilipeper en komijn even meebakken.
-
Snij de tomaten in schijfjes en mozzarella in plakjes.
-
Bouw een lasagne op uit laagjes gehakt, lasagnevellen en pompoenpuree. Eindig met pompoenpuree. Verdeel er de tomatenschijven en mozzarella over.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven van 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven