Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze goed uitlekken en hou warm.
-
Kook de pasta beetgaar.
-
Smelt de boter en voeg de gemalen parmezaan en room toe. Kruid met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep de pasta en broccoliroosjes erdoor.
-
Verdeel over voorverwarmde borden en werk af met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven