Rijstnoedels met rundvleeslapjes, koriander en mango

Rijstnoedels met rundvleeslapjes, koriander en mango

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook een ruime hoeveelheid water en giet op de rijstnoedels.

  2. Laat deze ± 10 min zacht worden in het hete water en giet daarna af.

  3. Schil de mango en snij in kleine stukken.

  4. Snij de spitskool fijn.

  5. Snij de puntpaprika’s in fijne schijfjes.

  6. Snij het rundvlees in lange repen.

  7. Bak het rundvlees bruin in een pan met hete olie. Voeg de versneden spitskool en puntpaprika’s toe aan het vlees en stoof kort mee.

  8. Voeg ½ van het flesje teriyakisaus toe aan het vlees. Laat alles samen opkoken.

  9. Voeg de stukjes mango toe en als laatste de gare rijstnoedels.

  10. Verdeel over de verschillende kommetjes.

  11. Werk af met enkele druppels limoensap, versnipperde koriander en sesamzaadjes.