Rijstnoedels met rundvleeslapjes, koriander en mango
Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook een ruime hoeveelheid water en giet op de rijstnoedels.
-
Laat deze ± 10 min zacht worden in het hete water en giet daarna af.
-
Schil de mango en snij in kleine stukken.
-
Snij de spitskool fijn.
-
Snij de puntpaprika’s in fijne schijfjes.
-
Snij het rundvlees in lange repen.
-
Bak het rundvlees bruin in een pan met hete olie. Voeg de versneden spitskool en puntpaprika’s toe aan het vlees en stoof kort mee.
-
Voeg ½ van het flesje teriyakisaus toe aan het vlees. Laat alles samen opkoken.
-
Voeg de stukjes mango toe en als laatste de gare rijstnoedels.
-
Verdeel over de verschillende kommetjes.
-
Werk af met enkele druppels limoensap, versnipperde koriander en sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven