noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spitskool fijn.
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Verhit de wokolie in een wok. Bak de rundreepjes met de gember, currypoeder, gemengde noten en sesamzaadjes kort aan in de wok.
-
Voeg de gesneden spitskool toe en bak kort aan.
-
Snij de chilipeper fijn. Snij de lente-uitjes fijn.
-
Werk het gerecht af met de lente-ui, chilipeper en enkele blaadjes platte peterselie. Besprenkel met limoensap en sesamolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven