Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de pindanootjes fijn en bak kort aan samen met de kokos in een droge pan.
-
Kook de basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking. Hou warm.
-
Verhit de wokolie in de wok en bak de varkensreepjes goudbruin. Kruid met peper, zout en currykruiden.
-
Voeg de wokgroenten bij het vlees en roerbak beetgaar.
-
Meng de gekookte rijst onder de groenten en het vlees.
-
Spoel de appel en snij in reepjes. Snij de lente-uitjes fijn.
-
Werk de wokschotel af met fijngesneden lente-ui, reepjes appel, gebakken pindanootjes en kokos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven