Pasticcio al forno (Pastataart uit de oven)
Selder , Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rasp de Parmezaanse kaas en bewaar de kaaskorst.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Schil de wortel. Snij de wortel en selder in fijne stukjes.
-
Verwijder het kroontje van de tomaten en snij in grove stukken.
-
Snij de prosciutto in repen.
-
Verhit wat olijfolie op een zacht vuur. Laat de ui en look rustig glazig bakken. Roer de prosciutto erdoor.
-
Voeg de wortel, selder, tomaten, oregano en 2 blaadjes basilicum toe.
-
Blus met de passata. Roer de kaaskorst erdoor en laat min. 30 min rustig sudderen zonder deksel.
-
Kook de eieren hard. Pel ze en snij in willekeurige grove stukken.
-
Snij de mortadella in reepjes.
-
Scheur of snij de mozzarella in stukken.
-
Snipper de basilicum fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Kook de pasta al dente in gezouten water. Voeg een pollepel pastakookvocht toe aan de saus.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het pastakookvocht bij de saus en roer goed om. Laat even sudderen. Verwijder de kaaskorst en roer de mozzarella erdoor.
-
Schep 0,5 van de pasta in een ovenschotel. Verdeel de helft van de eieren, mortadella en basilicum erover. Schep de rest van de pasta erop en verdeel de overige eieren, mortadella en basilicum erover.
-
Werk af met gemalen Parmezaanse kaas en zet 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven