Vis , Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 220°C.
-
Verdeel de krieltjes over een ovenschotel. Besprenkel met arachideolie, zwarte peper en zout. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij in reepjes.
-
Pel de ui en snij in halve ringen. Pel de look en pers fijn.
-
Meng de ui en look onder de paprikareepjes. Besprenkel met arachideolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 200°C. Voeg de paprika’s toe aan de ovenschotel en laat 10 min verder garen.
-
Roer de tomatenblokjes en suiker eronder en zet 10 min terug in de oven.
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in dunne schijfjes.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de chorizo krokant.
-
Laat uitlekken op keukenpapier. Bewaar de pan met de olie.
-
Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Mix de chorizo met de salie, pecorino en panko.
-
Bak de lotte in de olie van de chorizo aan beide zijden mooi bruin.
-
Haal van het vuur en verdeel de chorizokorst erover.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180°C. Leg de lotte bovenop de groenten in de ovenschotel en laat nog 15 min garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven