Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de tomaten en snij in kleine blokjes.
-
Pel de look en sjalotjes en snipper alles fijn.
-
Pluk de blaadjes van de kervel en dragon en snij bieslook, kervel en dragon fijn.
-
Snij de boter in blokjes en plaats in de diepvries.
-
Snij de lotte in kleinere stukken. Sla ze eventueel wat platter.
-
Verwarm de olie en bak de vis aan beide zijden lichtbruin.
-
Voeg de sjalotten, look en blokjes tomaat toe.
-
Overgiet met wijn en laat tot 2⁄3 inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Besprenkel met cognac en flambeer.
-
Haal de stukken vis uit de saus en hou ze warm.
-
Laat de saus inkoken tot de helft. Voeg porto en room toe.
-
Kruid met een mespunt cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout.
-
Laat nogmaals inkoken, tot een mooi gebonden saus.
-
Schik intussen de bevroren hertoginnenaardappelen op een bakplaat en bak in 12 à 15 min goudbruin in de oven.
-
Voeg de verse kruiden toe aan de saus. Voeg de vis toe en laat even doorwarmen en verder garen.
-
Schep vlak voor het opdienen de blokjes ijskoude boter door de saus en laat smelten. Zo bekom je een glanzende saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven