Schaaldieren , Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de scampi’s en zeevruchten ontdooien.
-
Pel en snipper de ui en look fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in grote stukken. Schil de aardappelen en snij in dikke plakken.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de ui- en looksnippers aan zonder te laten kleuren. Roer de specerijen, gember en pilipili erdoor en laat even meebakken. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak. Blus met gepelde tomaten en ½ blik water. Voeg ½ kl zout, harissa, de paprikastukken en aardappelen toe en breng aan de kook.
-
Snij de vis in grote stukken.
-
Voeg, als de aardappelen net gaar zijn, de zeevruchten, vis en scampi’s toe. Breng verder op smaak met zeste van limoen, peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven