Emirati vis saloona

68e5102f603557ea7aaa6a83100d3e423dc64d9047105c10132cd7dfe5db9957.jpg

Allergenen

Schaaldieren , Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de scampi’s en zeevruchten ontdooien.

  2. Pel en snipper de ui en look fijn. Schil de gember en rasp fijn.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in grote stukken. Schil de aardappelen en snij in dikke plakken.

  4. Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de ui- en looksnippers aan zonder te laten kleuren. Roer de specerijen, gember en pilipili erdoor en laat even meebakken. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak. Blus met gepelde tomaten en ½ blik water. Voeg ½ kl zout, harissa, de paprikastukken en aardappelen toe en breng aan de kook.

  5. Snij de vis in grote stukken.

  6. Voeg, als de aardappelen net gaar zijn, de zeevruchten, vis en scampi’s toe. Breng verder op smaak met zeste van limoen, peper en zout.