Schaaldieren , Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de scampi’s en zeevruchten ontdooien.
-
Pel en snipper de ui en look fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in grote stukken. Schil de aardappelen en snij in dikke plakken.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de ui- en looksnippers aan zonder te laten kleuren. Roer de specerijen, gember en pilipili erdoor en laat even meebakken. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak. Blus met gepelde tomaten en ½ blik water. Voeg ½ kl zout, harissa, de paprikastukken en aardappelen toe en breng aan de kook.
-
Snij de vis in grote stukken.
-
Voeg, als de aardappelen net gaar zijn, de zeevruchten, vis en scampi’s toe. Breng verder op smaak met zeste van limoen, peper en zout.