Allergenen

Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus

    Meng alle ingrediënten onder elkaar.

  2. Rooster het sesamzaad al roerend goudbruin.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij in fijne ringen. Pel de look en schil de gember. Snipper de look fijn en rasp de gember.

  4. Snij de zuurkool in kleine stukjes.

  5. Bak het gehakt rul in een wok met arachideolie. Roer de look, gember en het vijfkruidenpoeder erdoor. Blus met de sherry en 1 kl sojasaus en roerbak tot het vocht verdwenen is. Roer de zuurkool erdoor en bewaar even apart.

  6. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en behoud een beetje water voor de volgende stap.

  7. Blancheer de spinazie heel kort in het water van de noedels.

  8. Verdeel de noedels over 4 kommetjes. Verdeel de spinazie, het gehakt en de saus erover.

  9. Breng de kippenbouillon aan de kook en giet 40 ml in elke kom.

  10. Werk af met verse rode chili en sesamzaadjes.