Tian provençal

4Geen vlees/vis60minPrint
Ingrediënten
  • enkele takjes verse oregano
  • enkele takjes verse rozemarijn
  • enkele takjes verse tijm
  • 1 aubergine
  • 2 rode uien
  • 4 romatomaten
  • 1 gele courgette
  • 1 groene courgette
  • blaadjes laurier
  • bosje basilicum
  • Boni Selection olijfolie
  • 4 el zwarte olijven zonder pit
  • 1 teen look
Recept

1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Wrijf de ovenschotel in met look.
3. Pel de uien en snij ze in fijne ronde schijven.
4. Snij de courgettes, tomaten en aubergines in fijne rondjes.
5. Schik de rondjes afwisselend in de ovenschaal.
6. Steek takjes rozemarijn, oregano en tijm en blaadjes laurier tussen de groenten.
7. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
8. Plaats 50 min in de voorverwarmde oven.
9. Bestrooi met olijven en basilicumblaadjes.

< naar recepten