Ovenschotel met kabeljauw en spinaziepuree

Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe 2 el koude boter met het brood, de rucola, de dille, de peterselie, de noten en de zaden in een miniblender en mix tot een kruimelig deeg.
-
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg de kabeljauwfilets in de ovenschotel. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel het deeg over de kabeljauw en strijk goed glad.
-
Bak de vis ± 15 min in de voorverwarmde oven, tot de kabeljauw gaar is en de korst goudbruin.
-
Snij de bieslook en lente-ui fijn.
-
Meng samen met de spinazie en een klontje boter onder de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en warm op.