Ovenschotel met wortelschijfjes, spinaziepuree, kabeljauwfilet en roomsaus
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de puree en de spinazie ontdooien en meng samen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Laat de vis 15 min ontdooien in een pot met koud water.
-
Stoof de wortelschijfjes in 2 el olijfolie en 1 el water met het deksel op de pan. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.
-
Doe 2 el boter en de room in een pan en laat al kokend indikken. Kruid met peper en zout.
-
Doe de wortelen in een ovenschotel.
-
Leg op de wortelen de spinaziepuree.
-
Schik de vis op de puree.
-
Giet de roomsaus over de vis.
-
Laat ± 15 à 20 min garen en gratineren in de oven op 190°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven