Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Aubergine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vooraf
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de aubergine in plakken. Bestrijk met olijfolie, kruid met peper, zout en Italiaanse kruiden.
-
Laat garen in de oven.
-
Verwarm de tomatenstukjes en voeg een takje verse oregano toe, kruid met versgemalen peper. Laat even pruttelen, verwijder de oregano en mix tot een gladde saus.
-
Snij de mozzarellaknikkers doormidden.
-
Pannetje
Start met een bodem tomatensaus, daarna een plakje aubergine, mozzarella en kruiden.
-
Laat doorwarmen tot de mozzarella gesmolten is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven