Penne met aubergine en tonijn PT30M 2 porties 200 g Boni Selection tomatenstukjes in blik 200 g Boni Selection tonijn in olijfolie 1 blik Boni Selection ontpitte zwarte olijven 1 teentje knoflook 50 g Boni Selection kappertjes op azijn 200 g Boni Selection penne 1 aubergine vers basilicum Boni olijfolie blok Parmezaanse kaas

Penne met aubergine en tonijn

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de aubergine in blokjes en bak aan in een paar el olijfolie.

  2. Voeg de tonijn en olie uit blik bij de gebakken aubergine en bak kort mee.

  3. Giet de olijven en kappertjes af. Meng de olijven, de kappertjes en de tomatenblokjes onder de aubergine en tonijn.

  4. Pel het teentje look. Rasp de look over de saus en kruid met peper en zout.

  5. Laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.

  6. Kook de pasta al dente.

  7. Meng de pasta onder de saus en werk af met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum.