Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine in blokjes en bak aan in een paar el olijfolie.
-
Voeg de tonijn en olie uit blik bij de gebakken aubergine en bak kort mee.
-
Giet de olijven en kappertjes af. Meng de olijven, de kappertjes en de tomatenblokjes onder de aubergine en tonijn.
-
Pel het teentje look. Rasp de look over de saus en kruid met peper en zout.
-
Laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
-
Kook de pasta al dente.
-
Meng de pasta onder de saus en werk af met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven