Penne met aubergine en tonijn

2Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 200 g Boni Selection penne
  • 1 aubergine
  • 50 g Boni Selection kappertjes op azijn
  • 1 teentje look
  • 200 g Boni Selection tomatenstukjes in blik
  • ½ blik Boni Selection ontpitte zwarte olijven
  • 200 g Boni Selection tonijn in olijfolie
  • verse basilicum
  • Boni Selection olijfolie
  • Parmezaanse kaas
Recept
  1. Snij de aubergine in blokjes en bak aan in een paar el olijfolie.
  2. Voeg de tonijn en olie uit blik bij de gebakken aubergine en bak kort mee.
  3. Giet de olijven en kappertjes af. Meng de olijven, de kappertjes en de tomatenblokjes onder de aubergine en tonijn.
  4. Pel het teentje look. Rasp de look over de saus en kruid met peper en zout.
  5. Laat 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
  6. Kook de pasta al dente.
  7. Meng de pasta onder de saus en werk af met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum.
< naar recepten