Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water gedurende 6 minuten. Giet af en laat de penne uitlekken.
-
Laat de pijnboompitten kleuren in een pan met antiaanbaklaag. Haal uit de pan.
-
Spoel de aubergine en snij vervolgens in kleine blokjes.
-
Giet in de pan van de pijnboompitten een scheutje olijfolie. Voeg de aubergineblokjes toe. Giet de saus erbij en laat het geheel garen.
-
Voeg de penne bij de saus en meng.
-
Verdeel de pasta in de borden. Verkruimel de ricotta erover en werk af met de gegrilde pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven