Kan allergenen bevatten.
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Nectarine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou enkele blaadjes basilicum en munt opzij.
-
Mix de overige blaadjes door de ricotta en breng verder op smaak met citroenzeste en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Snij de nectarines doormidden, verwijder de pit en bestrijk ze met olie.
-
Rooster ze op een hete BBQ, tot ze zacht worden. Snij in grove stukken en hou warm.
-
Bestrijk een serveerschaal met de ricotta. Schik de nectarines erop. Bestrooi met pijnboompitten en basilicum-en muntblaadjes. Werk af met plukjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven