Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Dep de geraspte courgette droog met keukenpapier.
-
Stoof de uisnippers samen met de look en de pijnboompitten in olie. Laat dit afkoelen.
-
Meng het gehakt met het paneermeel, de verse kruiden en de courgette-, ei- en uimengeling. Kneed goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
-
Vul een beboterd bakblik met de mengeling en druk goed aan.
-
Bak goudbruin en gaar in 40 à 50 minuten.
-
Werk af met wat extra pijnboompitten en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven