Quiche met gehakt, champignons en pijnboompitten PT1H 4 porties 1 pakje Spar bladerdeeg 250 g gemengd gehakt 150 g Boni Selection champignonmengeling 1 el Spar boter 2 dl Boni Selection room 40% 2 el pijnboompitten 1 dl passata (gezeefde tomaten) 2 kl Boni Selection ketchup 1 ui peterselie 2 Spar eieren

Quiche met gehakt, champignons en pijnboompitten

3cae8444aaf30e5c36410e5ed6bcf14b2ace765e23df4d87a5e2a38b37d1e62a.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vet de taartvorm in met boter en bekleed met het bladerdeeg. Rol het overtollige deeg weg.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C.

  3. Pel de ui en snij fijn. Reinig de champignons en snij in schijfjes.

  4. Stoof de ui en fijngesneden champignons aan in hete boter.

  5. Haal uit de pan en laat het mengsel afkoelen. Meng onder het gehakt.

  6. Roer de passata en ketchup eronder.

  7. Klop de eieren los met de room en roer het mengsel onder de gehaktmengeling. Kruid met peper en zout.

  8. Verdeel over het bladerdeeg. Strooi de pijnboompitten erover.

  9. Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 35 à 40 min.

  10. Werk af met fijngesnipperde peterselie.