Penne met broccoli, ansjovis, lente-ui, erwtjes, Parmezaanse kaas en Berloumi

2Vis30minPrint
Ingrediƫnten
  • 200 g Boni Selection penne
  • 1 broccoli
  • 2 lente-uitjes
  • 100 g Boni Selection diepvrieserwtjes
  • Parmezaanse kaas
  • 1 blik Boni Selection gezouten ansjovisfilets
  • 270 g Berloumi
  • Boni Selection olijfolie
Recept
  1. Kook de pasta al dente.
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook ze al dente in gezouten water.
  3. Blancheer de erwtjes.
  4. Snij de lente-ui in fijne ringen.
  5. Doe de ansjovis met de olie, 2 el olijfolie en lente-ui in een pan.
  6. Laat de ansjovis smelten in de olie en bak de lente-ui kort aan. Kruid met peper.
  7. Gril de Berloumi en breek in stukjes.
  8. Meng de groenten en pasta onder de ansjovis.
  9. Werk af met Berloumi en geraspte Parmezaanse kaas.
< naar recepten