Penne met broccoli, ansjovis, lente-ui, erwtjes, Parmezaanse kaas en Berloumi
Ingrediƫnten
- 200 g Boni Selection penne
- 1 broccoli
- 2 lente-uitjes
- 100 g Boni Selection diepvrieserwtjes
- Parmezaanse kaas
- 1 blik Boni Selection gezouten ansjovisfilets
- 270 g Berloumi
- Boni Selection olijfolie
Recept
- Kook de pasta al dente.
- Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook ze al dente in gezouten water.
- Blancheer de erwtjes.
- Snij de lente-ui in fijne ringen.
- Doe de ansjovis met de olie, 2 el olijfolie en lente-ui in een pan.
- Laat de ansjovis smelten in de olie en bak de lente-ui kort aan. Kruid met peper.
- Gril de Berloumi en breek in stukjes.
- Meng de groenten en pasta onder de ansjovis.
- Werk af met Berloumi en geraspte Parmezaanse kaas.
Delen