Warme rijstsalade met venkel, erwtjes, broccoli, paprika en lente-ui

4Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediënten
  • 2 zakjes Boni Selection basmatirijst
  • 2 venkels
  • 1 broccoli
  • 100 g Boni Selection diepvrieserwtjes
  • 1 paprika
  • 1 bosje lente-ui
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 kl paprikapoeder
  • 1 kl Provençaalse kruiden
Recept
  1. Reinig de groenten. Snipper de lente-ui fijn. Snij de paprika in fijne, lange repen. Snij de venkels in blokjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Kook de broccoliroosjes en erwtjes apart beetgaar.
  4. Stoof de venkelblokjes, paprikarepen en fijngesnipperde lente-ui aan in hete olijfolie.
  5. Meng alle groenten onder de gare rijst en kruid met paprikapoeder, Provençaalse kruiden, peper en zout.
  6. Serveer in kommetjes of individuele porties.
< naar recepten