Burrata met tomatensymfonie PT30M 2 porties basilicum 1 zakje Spar rucola olijf tomaten: coeur de boeuf - Kumato 1 bol burrata Boni bio olijfolie

Burrata met tomatensymfonie

49e79c0852faf998233924fc3920eee02431f18878e7faa303d3c060f714805f.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bedek de bodem van een diepe schaal rijkelijk met rucola.

  2. Spoel de verschillende tomaten en snij ze in plakjes.

  3. Haal de burrata uit het zakje en schik in het midden op de rucola. Kruid met peper.

  4. Leg de verschillende tomatenschijfjes rond de burrata.

  5. Verdeel het assortiment olijven erover.

  6. Overgiet het geheel met olijfolie.

  7. Werk af met gesnipperde basilicum.

  8. Zet de kom in het midden van de tafel en serveer met stokbrood met Italiaanse kruiden. Trek de burrata in stukken en eet samen met de tomaten, olijven en rucola.