Burrata met tomatensymfonie

2Geen vlees/vis30minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 bol burrata
  • assortiment tomaten: coeur de boeuf - Kumato - Gourmato
  • 1 zakje Spar rucola
  • assortiment olijven
  • Boni Bio Selection olijfolie
  • basilicum
Recept

1. Bedek de bodem van een diepe schaal rijkelijk met rucola.
2. Spoel de verschillende tomaten en snij ze in plakjes.
3. Haal de burrata uit het zakje en schik in het midden op de rucola. Kruid met peper.
4. Leg de verschillende tomatenschijfjes rond de burrata.
5. Verdeel het assortiment olijven erover.
6. Overgiet het geheel met olijfolie.
7. Werk af met gesnipperde basilicum.
8. Zet de kom in het midden van de tafel en serveer met stokbrood met Italiaanse kruiden. Trek de burrata in stukken en eet samen met de tomaten, olijven en rucola.

< naar recepten