Salade van gegrilde coeur de boeuf, burrata, watermeloen en bestomaat

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in de lengte in 4. Haal de lamellen uit elkaar.
-
Plet de look met de platte kant van een groot mes en verwijder de pel.
-
Was de coeur de boeuftomaten en verwijder het kroontje. Snij horizontaal in schijven van 2 cm.
-
Smeer de tomaten in met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de overige olijfolie in een pan met de teen look op een zacht vuur. Laat 5 min rustig warmen. De look mag niet kleuren.
-
Verwijder de look en voeg de sjalot toe. Laat glazig bakken.
-
Blus met de ahornsiroop en frambozenazijn en haal van het vuur.
-
Schil de watermeloen en snij in balken van 1 x 1 x 4 cm. Snij de olijven in ringen.
-
Gril de tomaten kort maar krachtig in een grillpan of op de BBQ.
-
Schik de tomaten op een groot bord.
-
Snij de burrata in stukken en verdeel samen met de watermeloen over de tomaten. Besprenkel met de dressing van de sjalotten.
-
Werk af met de bestomaten, olijven, enkele takjes basilicum en de minifocaccia. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.