Coeur de boeuf met pestotoastjes en dip

0128aa4b5c0c4f66c537d66a6b89239f1f737963693a1c8b5a3a4394ca978d2d.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de tomaten.

  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin op een matig vuur. Hak de olijven in kleinere stukken.

  3. Rol de blaadjes basilicum op en snij fijn.

  4. Snij de bovenkant van de tomaat en hou apart. Haal met een parisiennelepel de binnenkant uit de tomaat.

  5. Mix de binnenkant glad met de mozzarella, olijfolie en honing. Meng de pijnboompitten, de basilicum en de olijven eronder. Kruid met peper en zout.

  6. Vul de uitgeholde tomaat op met de dip.

  7. Warm de oven voor op 160°C.

  8. Snij het stokbrood in dunne schijfjes. Smeer een dun laagje groene pesto op het brood.

  9. Bak de schijfjes brood goudbruin in de voorverwarmde oven.

  10. Serveer de tomaat en toastjes als aperodip.