Salade van gegrilde slaharten met tomaat, aardbei en cottagecheese

70ec7a1b087f186f60b3b9adbee5a039db67824a9a9505df37526505cc0746bf.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit 100 g aardbeien met de suiker au bain-marie, afgedekt met plasticfolie. Laat 1 u verwarmen. Giet door een fijne zeef en laat afkoelen. Roer de balsamicoazijn en 50 ml olijfolie erdoor en kruid met zout.

  2. Snij het ciabattabrood in blokjes van 1 x 1 cm.

  3. Pel en pers de look. Bak het brood al roerend goudbruin in een antikleefpan in olijfolie met de look. Kruid met zout.

  4. Snij de kerstomaten en overige aardbeien in 2. Meng met de zongedroogde tomaten en kruid met zwarte peper en zout.

  5. Snipper de spinazie fijn en hak de pistachenoten grof.

  6. Pel de avocado, ontpit en snij in blokjes.

  7. Snij de slaharten in 2. Smeer in met olijfolie en gril op de snijzijde.

  8. Schik de aardbeisalade op een bord. Leg de gegrilde slaharten en avocado erbij. Verkruimel de cottagecheese erover. Werk af met de pistachenootjes, lookcroutons, spinazie en blaadjes basilicum.

  9. Serveer met de aardbeidressing.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit