Carpaccio van tomaten met burrata PT15M 4 porties 1 grote coeur de boeuftomaat 2 Kumato-tomaten 2 tomaten bestomaatjes gekleurde kerstomaatjes honingtomaatjes 1 bol burrata 1 bosje basilicum 1 ciabattabrood Boni Griekse olijfolie fleur de sel

Carpaccio van tomaten met burrata

acc6e50e3e0ca0cf5a31fedfe3c3c65f54da73cf0e942a685c8a2477af630ca9.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 2.0 tomaten

    Snij de verschillende tomaten in fijne plakjes en schik op een mooie serveerschaal.

  2. Leg de burrata in het midden en trek open met behulp van 2 vorken.

  3. Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met versgemalen peper en fleur de sel. Pluk de blaadjes basilicum en werk de schotel ermee af.

  4. Serveer met ciabatta, een kommetje met olijfolie, fleur de sel en de pepermolen.