Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 tomaten
Snij de verschillende tomaten in fijne plakjes en schik op een mooie serveerschaal.
-
Leg de burrata in het midden en trek open met behulp van 2 vorken.
-
Besprenkel het geheel met olijfolie en kruid met versgemalen peper en fleur de sel. Pluk de blaadjes basilicum en werk de schotel ermee af.
-
Serveer met ciabatta, een kommetje met olijfolie, fleur de sel en de pepermolen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven