Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de ovengrill.

  2. Snij de ui in ringen en bak ze goudbruin in boter. Laat licht karamelliseren. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de peren in plakjes en bak kort in hete boter.

  4. Snij de sla in reepjes.

  5. Snij de briochebroodjes open en bestrijk de snijkant met gesmolten boter.

  6. Bak de hamburgers goudbruin aan beide zijden in hete boter en schik in een ovenschaal. Verdeel de plakjes peer en roquefort erover en zet onder de hete grill tot de kaas gaat smelten.

  7. Verwarm de broodjes, met de snijkant naar boven, kort onder de grill.

  8. Verdeel wat sla over de onderste helft van de broodjes, knijp er wat mayonaise over en leg de blauwe kaasburger erop.

  9. Leg de uiringen op het vlees en zet de bovenste helft van de broodjes erop. Serveer onmiddellijk.