Cheeseburger met entrecoteburger

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaat in dunne schijfjes. Pel de ui en snij in ringen.
-
Meng de bloem met pilipili en lookpoeder.
-
Verhit een goede bodem zonnebloemolie in een pan.
-
Haal de uienringen eerst door de melk, dan door het bloemmengsel en leg ze daarna direct in de warme olie. Bak krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Smelt 2 el boter in een antikleefpan en bak de burgers 4 min aan elke zijde.
-
Leg een plakje cheddarkaas op elke burger. Dek de pan 1 min af met een deksel zodat de kaas over de burger smelt.
-
Besmeer de onderste helft van de hamburgerbroodjes met BBQ-saus.
-
Beleg met enkele blaadjes kropsla en een schijfje tomaat en augurk.
-
Leg de burger met gesmolten cheddar en wat gefrituurde uienringen erop. Bedek met de bovenste helft van het hamburgerbroodje.