Cheeseburger met entrecoteburger

Cheeseburger met entrecoteburger

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tomaat in dunne schijfjes. Pel de ui en snij in ringen.

  2. Meng de bloem met pilipili en lookpoeder.

  3. Verhit een goede bodem zonnebloemolie in een pan.

  4. Haal de uienringen eerst door de melk, dan door het bloemmengsel en leg ze daarna direct in de warme olie. Bak krokant. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.

  5. Smelt 2 el boter in een antikleefpan en bak de burgers 4 min aan elke zijde.

  6. Leg een plakje cheddarkaas op elke burger. Dek de pan 1 min af met een deksel zodat de kaas over de burger smelt.

  7. Besmeer de onderste helft van de hamburgerbroodjes met BBQ-saus.

  8. Beleg met enkele blaadjes kropsla en een schijfje tomaat en augurk.

  9. Leg de burger met gesmolten cheddar en wat gefrituurde uienringen erop. Bedek met de bovenste helft van het hamburgerbroodje.