Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Kropsla
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in ringen. Bak ze goudbruin in boter. Laat licht karamelliseren.
-
Snij de tomaat in plakjes. Snij de sla in reepjes.
-
Snij de briochebroodjes open en bestrijk de snijkant met gesmolten boter.
-
Gril het spek krokant en de hamburger naar smaak op de barbecue of in de grillpan.
-
Verwarm de broodjes kort met de snijkant op de grill.
-
Verdeel sla over de onderste helft van de broodjes. Plaats er een hamburger op en laat er een plakje kaas over smelten, leg er een plak tomaat op en daarbovenop nog een kaasburger.
-
Leg de uiringen en het krokante spek erbovenop. Werk af met saus naar keuze en plaats de resterende broodjes erbovenop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven