Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snij eerst het hoedje van de puntpaprika’s, snij ze daarna in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. 
- 
                    
                    Pel de ui en snipper fijn. 
- 
                    
                    Snij de gedroogde tomaatjes in reepjes en daarna in kleine stukjes. 
- 
                    
                    Spoel de peterselie, zwier goed droog en hak fijn. 
- 
                    
                    Hak de pijnboompitjes fijn. 
- 
                    
                    Doe het gehakt in een kom en meng met de uisnippers, pijnboompitten, tomatenstukjes en fijngehakte peterselie. 
- 
                    
                    Besprenkel met de worcestersaus en enkele druppels tabasco. Meng tot alles goed verdeeld is. 
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                    
                    Leg 2 paprikahelften in een ovenschotel en vul met de gehaktmengeling. Zet het bovenste deel van de puntpaprika’s erop en besprenkel met wat olijfolie. 
- 
                    
                    Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat ± 40 min garen. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                