Papillot met gevulde zoete puntpaprika
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de paprika’s in de lengte middendoor. Snij de lente-uien in fijne ringen en de kerstomaten in plakjes. Snij de courgette in fijne plakjes.
-
Laat de kikkererwten uitlekken.
-
Leg telkens 2 paprikahelften op een vel aluminiumfolie en verdeel de spinazieblaadjes erover. Druk aan en schik de courgetteplakjes, kikkererwten en lente-ui erop. Verkruimel de feta erover en kruid met peper, zout, oregano en pilipili.
-
Schik de tomatenplakjes erbovenop en bestrooi met zeste van citroen. Druppel wat olijfolie erover en vouw de papillot toe.
-
Leg de papillotten 20 min op een hete BBQ onder deksel.
-
Open de pakketjes en werk af met basilicumblaadjes en toefjes pesto.