zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in grote stukken. Pluk de blaadjes van de koriander en hou de steeltjes bij. Schil de gember en snij in flinterdunne plakjes. Snij het chilipepertje in ringetjes.
-
Verwarm een scheut olie in een gietijzeren pan en bak hierin de vleesblokjes goudbruin. Haal het vlees uit de pan. Voeg nog wat olie toe en bak de auberginestukken. Doe het vlees weer in de pan en bestrooi met de suiker. Laat licht karamelliseren en blus met pastis.
-
Voeg de uisnippers, de gemberplakjes, de koriandersteeltjes, de vissaus, de helft van de chilipeper en het kaneelstokje toe en overgiet met water, zodat 1/3 van het vlees onderstaat. Dek de pan af en laat op een matig vuur gaar stoven.
-
Breng op smaak met limoensap en de rest van de chilipeper. Bestrooi met korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven