Gevulde aubergine

Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snipper de ui fijn en pers de look.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Halveer de aubergines in de lengte. Lepel er met een eetlepel het vruchtvlees uit. Blijf 1 cm van de rand. Hak het vruchtvlees fijn.
-
Bak het gehakt rul. Roer er de ui, ½ van de look, de blokjes paprika, komijn en kaneel door. Laat meebakken.
-
Doe de fijngehakte aubergine en tomatenpuree erbij. Laat al roerend wat garen. Bevochtig met 40% van de passata. Kruid met zwarte peper en zout. Laat 2 min sudderen en haal van het vuur.
-
Verdeel de overige passata met de overige look over een ovenschotel. Kruid met zwarte peper en zout. Vul de aubergines op met de gehaktmengeling en zet in de ovenschotel.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de tomaten in fijne schijfjes. Bedek de aubergines ermee.
-
Verkruimel de feta en roer de panko erdoor. Strooi over de aubergines. Bak 30 min in de warme oven.
-
Kook de Griekse pasta in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
-
Giet af en roer 2 el olijfolie erdoor.
-
Serveer met de gevulde aubergines.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven