zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het lamsvlees in kleine stukken.
-
Pel de uien en look en snipper alles fijn. Stoof de uien en look zacht aan in een ruime kookpot.
-
Bak het lamsvlees bruin in een braadpan met boter. Schep het vlees in de kookpot met uien.
-
Voeg eerst de Luikse stroop toe en daarna de bloem. Laat dit kort meestoven. Bevochtig het geheel met de rode wijn en voeg de bouillonketeltjes toe. Doe het kruidentuiltje en de kaneelstok erbij. Laat 1 u garen op een zacht vuurtje.
-
Was de pruimen, snij in 2 en verwijder de pit. Voeg de pruimen toe aan het stoofpotje en laat nog 30 min verder garen op een zacht vuurtje.
-
Kruid met peper en zout. Verwijder het kruidentuiltje voor het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven