Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgettes met behulp van een dunschiller in linten. Blancheer ze kort in licht gezouten water.
-
Snij de pancetta in fijne reepjes. Bak ze samen met de look en ui in boter. Kruid met versgemalen zwarte peper en roer er de room door.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat de pasta uitlekken en schep er de courgettelinten door.
-
Verdeel de pasta met courgettes over de borden en schep er de pancettamengeling over.
-
Zet in het midden van elk bord een eidooier en bestrooi met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven