Pasta carbonara
Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta zonder olijfolie al dente zoals aangegeven op de verpakking. Giet de pasta af maar spoel hem niet. Zo blijft de saus beter kleven.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Klop de eidooiers los en meng de zeste van citroen en peterselie eronder.
-
Bak de spekjes goudbruin in 1 el olijfolie. Kruid met peper.
-
Voeg de pasta bij de gebakken spekblokjes.
-
Meng het eimengsel onder de pasta. Laat een paar min garen in de pan.
-
Werk de pasta af met geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders