Scampicurry met broccolini

Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het darmkanaal van de scampi’s.
-
Schil 1 cm verse gember en hak fijn.
-
Snij de lente-ui fijn en bak samen met de scampi’s en gember kort aan in olijfolie. Kruid met peper, zout, currypoeder en de zeste van 1 limoen.
-
Voeg de room toe en laat de saus indikken. Breng op smaak met het sap van ½ limoen.
-
Blancheer de broccolini en kruid met peper en zout.
-
Kook de jasmijnrijst gaar.
-
Verdeel de rijst over de borden en schik de scampi’s en broccolini erop.
-
Werk het gerecht af met verse koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders