zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper alles fijn.
-
Stoof aan in olijfolie, maar laat ze niet kleuren.
-
Voeg de risotto toe en laat even meebakken. Kruid met peper en zout.
-
Blus met de witte wijn en laat opkoken.
-
Snij 6 Parijse champignons in kleine stukjes (= duxelles). Voeg toe aan de rijst.
-
Giet er een beetje gevogeltefond bij. Roer af en toe.
-
Snij 2 grotere champignons in fijne schelletjes en steek rondjes uit de champignonsneetjes.
-
Reinig de broccolini en snij wat bij. Bak de broccolini in een klontje boter.
-
Spoel de bospaddenstoelen kort en laat drogen op een handdoek.
-
Rasp de Parmezaanse kaas.
-
Snij de champignons van de triomix in grote stukken.
-
Giet, als de eerste gevogeltefond volledig opgenomen is, nog wat fond bij de risotto. Blijf af en toe roeren. Herhaal dit tot alle fond opgebruikt is en de rijst beetgaar is.
-
Verwarm olijfolie in een pan. Voeg de verschillende champignons (behalve de rondjes) toe en 1 teentje look. Bak op een hoog vuur. Voeg een klontje boter toe en kruid met peper en zout.
-
Voeg, als de rijst beetgaar is, de Parmezaanse kaas toe en laat smelten.
-
Doe er een klontje boter bij en laat ook dit smelten.
-
Zet een grote serveerring in het midden van het bord. Vul de ring met risotto.
-
Haal de ring weg en schik de broccolini erop.
-
Verdeel de verschillende soorten paddenstoelen erop. Werk af met rondjes rauwe champignon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven