Oosterse wok PT1H 4 porties 1 zakje Spar Fresh Selection gesneden kool 1 pot Spar gehakte bieslook 1 zakje Spar Fresh Selection oosterse wok 1 fles zonnebloemolie 1 kl groene currypasta 250 g Spar champignons 1 verpakking noedels 400 sneetjes varkensescalope 100 ml kokosmelk 1 zak Spar Frozen Selection Chinamix 1 rood chilipepertje 1 potje Spar gesnipperde ui 1 pot Spar gehakte peterselie 1 zakje Spar Fresh Selection pikante wok

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de varkenslapjes in reepjes. Reinig de champignons en snij in plakjes. Snij het chilipepertje fijn.

  2. Kook de noedels beetgaar in gezouten water.

  3. Verhit een ruime hoeveelheid wokolie in een wokpan. Schroei de varkensreepjes aan. Aromatiseer met een koffielepel groene currypasta. Voeg de kokosmelk toe en roer los. Haal het vlees uit de pan en hou apart.

  4. Wok de verschillende wokgroenten, fijngesneden ui, champignonplakjes, koolreepjes en rood pepertje. Roer constant om. Voeg ook de noedels toe.

  5. Voeg tenslotte de gebakken varkensreepjes toe. Zorg ervoor dat alles goed warm is.

  6. Werk af met de gehakte peterselie en bieslook.

  7. Serveer in diepe kommetjes.