Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Wortel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in repen.
-
Snij de sluimererwten in de lengte in reepjes.
-
Schil de wortelen en snij ze in schuine dunne plakjes.
-
Snij het vlees in fijne plakjes.
-
Snij de koriander grof.
-
Verwarm de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verwarm de wok droog voor.
-
Voeg de olie toe en bak het vlees in porties kort aan beide zijden goudbruin. Haal uit de wok.
-
Roerbak de wortelplakjes. Voeg de paprikareepjes en tenslotte de sluimererwten toe. Bak beetgaar.
-
Schep de noedels en het vlees erdoor en breng op smaak met sojasaus, sesamolie en chilisaus.
-
Bestrooi met sesamzaadjes en koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven