Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst volgens de verpakking en hou warm.
-
Woksaus: meng de sojasaus, ketjap, zoete chilisaus, bruine suiker en vissaus. Hou apart.
-
Hak de chilipeper in stukjes. Pel de sjalot en snij in grove snippers. Bak aan in een weinig arachideolie. Zet opzij.
-
Spoel de Chinese koolbladeren en snij de groente in brede repen. Snij het taaiere onderste stuk wat fijner.
-
Snij het varkensvlees in plakken van ½ cm en vervolgens in fijne repen van ± 1 cm breed.
-
Verhit de wok op een stevig vuur. Schenk er een scheut arachideolie in. Bak de varkensreepjes in verschillende keren in de sissende olie. Laat elke portie vlees een paar minuten onaangeroerd liggen in de wok. Roer pas zodra het vlees wat kleur heeft. Schep het vlees uit de wok en zet opzij.
-
Voeg de stukjes Chinese kool toe met de sjalot en de chilipeper. Roer en voeg even later ook de gebakken varkensreepjes toe. Meng de spekreepjes eronder. Lepel de woksaus er beetje bij beetje door.
-
Hak de lente-ui in grove stukken en bak even kort aan. Versier de wokschotel ermee.
-
Serveer met de basmatirijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven