Wokgerecht met Chinese kool, kip en curryroomsaus met rijst

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar met een beetje zout.
-
Snij de Chinese kool, ui en chili fijn. Schil de gember en snij fijn.
-
Snij de kipfilets in kleine blokjes en kneus het citroengras.
-
Verhit de wokolie in de wokpan en bak het citroengras en de kippenblokjes.
-
Voeg de fijngesneden kool, ui, chili en gember toe en bak kort mee. Kruid met peper, zout en currypoeder.
-
Voeg de kokosmelk toe en laat indikken.
-
Verwijder het citroengras en werk af met een beetje citroensap en verse fijngesneden platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven