Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kippenfilet in blokjes.

  2. Reinig de paprika, snij in 4 en verwijder de zaadlijsten. Schil de wortelen en pel de uien. Snij alle groenten in gelijke stukken. Schil de gember en rasp hem.

  3. Zet de wok op het vuur en giet de arachideolie erin. Laat de olie warmen en bak de kippenblokjes halfgaar. Kruid met peper en zout. Haal de stukjes kip uit de wok en wrijf de wok uit met keukenpapier.

  4. Giet opnieuw een beetje olie in de wok en roerbak de groenten, start met de uien, daarna de wortel en als laatste de paprika’s. Laat de groenten garen. Voeg de currypasta en geraspte gember toe.

  5. Giet het zakje currysaus in een beker en voeg de kokosmelk toe. Vul verder aan met melk tot je aan 250 ml vloeistof komt. Meng het poeder onder de vloeistof.

  6. Voeg de stukjes kip bij de groenten, giet de saus erbij en laat nog 2 minuten doorwarmen.

  7. Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven op de verpakking.

  8. Schep de rijst op het bord en serveer de gewokte kip met currysaus erbij.