Kip in rode curry

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilets in reepjes. Pel de ui en snij in partjes. Snij de tomaten eveneens in partjes.
-
Verhit olie in de wok en bak het vlees en de uistukken erin. Roer de curry erdoor en laat meebakken. Voeg de tomatenpartjes toe en roerbak.
-
Besprenkel met water. Dek de wok af en laat garen. Roer de spinazie er als laatste door.
-
Haal de wok van het vuur en meng de yoghurt eronder. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Bestrooi met korianderblaadjes en serveer met basmatirijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven