Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kool in fijne reepjes. Spoel de kool en laat uitlekken. Pel de ui en snij in fijne reepjes. Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij eveneens in fijne reepjes.
-
Verhit de arachideolie in een wok. Stoof de kool-, paprika- en uireepjes aan tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in fijne plakjes en bak deze kort in een pan met hete arachideolie. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de groenten en het vlees op een bord. Werk af met een schijfje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven