Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontdooi 2 blokjes spinazie en knijp er het overtollige vocht uit.
-
Klop de eieren los en roer er de spinazie door.
-
Zeef de bloem met een snuifje zout op het werkblad, maak een kuiltje in het midden en giet er de eieren in.
-
Roer het eimengsel met een vork waarbij je telkens wat bloem meemengt.
-
Bestuif je handen met bloem en kneed het deeg minstens 15 minuten tot je een gladde elastische massa bekomt die soepel en droog aanvoelt. Bestuif indien nodig het werkblad regelmatig met bloem.
-
Dek het deeg af met een doek en laat 30 minuten rusten.
-
Draai het deeg tot vellen van gewenste dikte in de pastamachine.
-
Vouw de vellen deeg 2 maal dubbel en snij met een scherp mes in brede repen. Vouw de repen open, bestuif met bloem en schud ze in je handen los. Hang de pasta over een stok en laat minstens 1 uur drogen voor je hem kookt.
-
Borstel de shiitake schoon en snij grote exemplaren in stukken. Stoof ze samen met de look aan in boter met een scheutje olijfolie.
-
Voeg citroensap en grof gehakte peterselie toe en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Kook de verse pasta in 3 minuten gaar. Laat even uitlekken en voeg bij de shiitake.
-
Werk af met zeste van citroen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven