Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng 500 ml water met het groentebouillonblokje aan de kook.
-
Giet de kokende groentebouillon over de couscous en laat 10 min zwellen.
-
Voeg 2 el Griekse olijfolie toe en roer de couscous los met een vork. Laat afkoelen.
-
Pel de rode ui en snipper in halve ringen. Spoel de ui in een zeef onder koud stromend water om de smaak te verzachten.
-
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de meeste zaadjes met een koffielepel. Snij het vruchtvlees met schil in fijne blokjes.
-
Snij de tapastomaten in Snij de zwarte olijven in schijfjes.
-
Snipper de munt en platte peterselie fijn.
-
Roer de rode ui, komkommer, tapastomaten, zwarte olijven en groene kruiden onder de couscous. Breng op smaak met zwarte peper en citroensap.
-
Meng de Griekse yoghurt met de lookpasta. Kruid met zwarte peper, zout en enkele druppels citroensap.
-
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.
-
Bak de tonijnsteaks 2 min aan elke kant zodat ze vanbinnen nog mooi rauw zijn.
-
Serveer de tonijn met de Griekse couscous. Verkruimel de feta erover en lepel er wat Griekse yoghurt bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven